1.
Yes, there is an English recipe Index in Franz's Wonderful Food Blog which is written in German,"einfachkstlich" is the Blog name,here are some tasty baked yummy things -I want to eat and bake them all !+ here are all the rest [above photo is from that site)
2.
Project Foodie
A Blog, Food Forum, Glossary, Recipes,Articles - all in one site - a must visit (above Logo is from that site)
3.
lamiacucinaHe's a chemical engineer ,loves Opera music , and as he writtes in his Food Blog:"Kochblog für Gourmets. Rezepte. Gourmandisen. Chemisches und physikalisches Hintergrundwissen zur Gourmetküche. Täglich." (above photo is from his site)4.
Thanks to 'Simona' who writes in an Israeli Food Forums, for her great find:Organically cooked - The Blog תודה שוב, סימונהMaria V the owner of this Food Blog, writtes .." I'm an ex-pat New Zealander now living in Hania, Crete, Greece .. - Greek food and much more- I love it !(above photo from her site)
לליל הסדר הכינה מירב אוכל רב ומגוון, סלט הכרוב הלבן בתוספת חמוציות ושקדים היה רענן וטעים להפליא.בבית חיפשנו את המתכון ברשת, והגענו לגירסא מדוייקת להפליא.לא הוספנו לסלט שלנו שקדים- מירב שמה שקדים פרוסים קלויים,המוסיפים פריכות, לנו נגמרו השקדים בבית ... טעים גם טרי,הוכן על ידי רן. את השקדים אגב, נוסיף מחר
מתכון :סלט כרוב חמוציות ושקדים
כרוב חתוך לרצועות דקות
גבעולי בצל ירוק פרוסים דק
שלושת רבעי כוס שקדים קלופים וקלויים
שלושת רבעי כוס חמוציות מיובשות
לרוטב
שליש כוס שמן תירס או חמניות
שליש כוס חומץ או מיץ לימון
כפית שום כתוש
כף סוכר או דבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הרוטב , טועמים ומשפרים תבול
מערבבים כרוב עם בצל ירוק, שקדים, חמוציות וקוקוס בקערה. יוצקים את הרוטב, משהים 10 דקות ומגישים. אפשר לאכול גם למחרת, אבל אז הסלט מתקבל בטעם כבוש.מתכון מלא לקוח מהאתר הזה
גבעולי בצל ירוק פרוסים דק
שלושת רבעי כוס שקדים קלופים וקלויים
שלושת רבעי כוס חמוציות מיובשות
לרוטב
שליש כוס שמן תירס או חמניות
שליש כוס חומץ או מיץ לימון
כפית שום כתוש
כף סוכר או דבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הרוטב , טועמים ומשפרים תבול
מערבבים כרוב עם בצל ירוק, שקדים, חמוציות וקוקוס בקערה. יוצקים את הרוטב, משהים 10 דקות ומגישים. אפשר לאכול גם למחרת, אבל אז הסלט מתקבל בטעם כבוש.מתכון מלא לקוח מהאתר הזה
רעיון למתנה: ברשת גולף נמכרות כעת כריות קטנות מנגנות.הכריות רכות וקטיפתיות מגיעות במספר גוונים,לכל כרית נעימה אחרת.כשתלחצו על מרכז הכרית תשמעו מספר שניות מהשיר..עד הלחיצה הבאה.כרגע במחיר מוזל